Online mindfulness – når du har brug for det!

Mind Online tilbyder kurser i online mindfulness. Hvert kursus er udviklet af professionelle fagspecialister med mange års erfaring inden for området. Du får virkningsfulde redskaber til en sundere hverdag. Online Mindfulness, som du gennemfører derhjemme, på arbejdet eller på skolen, når det passer ind i din hverdag. Det handler om din mentale sundhed, og du kan starte din rejse allerede i dag.

 

Mindfulness online – hvordan fungerer det?

Et kursus i online mindfulness består af ni sessioner Her følger du, igennem en række videoklip, en gruppe af deltagere, som du kan spejle dig i. Du vejledes fra start til slut af overlæge i psykiatri Lone Overby Fjorback, der har praktiseret yoga og meditation i mere end 30 år. Hun forklarer både teorien og de praktiske øvelser skridt for skridt. Derudover indeholder hver undervisningsgang også interviews med MBSR-grundlægger og professor Jon Kabat-Zinn, som sætter mindfulness ind i et større perspektiv.

 

Før du går i gang med online mindfulness

Når du har købt ét af Mind Onlines online mindfulness kurser, er det godt at afsætte en fast ugentlig dag til hver session. Du skal afsætte halvanden til to timer pr. gang, så der både er tid til teori og øvelser. Session nr. syv er anderledes end de øvrige undervisningsgange. Her skal du afsætte seks timer, så du har mulighed for at fordybe dig i træningen.

 

Udover undervisningstimerne, skal du også afsætte tid til daglig træning – tre kvarter til en time hver dag. Her bruger du de guidede meditationer og yogaprogrammer til at udvikle din mindfulnesspraksis. Alt dette finder du i øvelsesoversigten i det sorte felt under sessionerne.

Du kan også tilkøbe vores app for 89 kr., som indeholder alle øvelserne fra det online mindfulness kursus. Øvelserne består primært af siddende meditation, body-scan og lette yogaøvelser, der  kan udføres af de fleste – uafhængigt af alder og fysik. Der er også inkluderet en gående meditation og en spise-meditation. Alt dette forklares yderligere i APP’en, der hedder: Mindfulness Træning – MBSR.

 

Husk at lytte til din egen krop under træningen. Er nogle af øvelserne for fysisk krævende, skal du være opmærksom på dine egne grænser og undgå de øvelser der ikke fungerer for dig. Det er også at være mindful. For at kunne gennemføre dette online mindfulness kursus, skal du rent praktisk bruge enten en god stol eller pude til meditationerne. Når du udfører bodyscan, er det godt at ligge på en yogamåtte og have et varmt tæppe til at tage over dig. Vi anbefaler, at du udfører øvelserne i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

 

Prisen for et online mindfulness kursus

Prisen på et online mindfulness kursus hos Mind Online er kun 957 kr., inkl. moms. Når du først har købt adgang, har du fri adgang til programmet resten af livet. Du mister ikke din adgang, efter at kurset er gennemført. Køb adgang her.