Bestil dit online kursus her

ONLINE MBSR FOR UNGE

Vi har produceret en online version af det evidensbaserede kursus mindfulnessbaseret stressreduktion (MBSR) for 15 til 25 årige, der gerne vil mindske stress og øge fokus, ro og glæde. Undervisningen er udarbejdet i samarbejde med overlæge i psykiatri og mindfulnessforsker Lone Overby Fjorback, Dansk Center for Mindfulness på Aarhus Universitet. Se beskrivelse af kurset her.

ONLINE MBSR

Lone Overby Fjorback underviser dig i dette kursus i Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR). Programmet forbedrer livskvalitet, øger trivsel, humør, empati og opmærksomhed samt nedsætter symptomer på stress, angst, depression og smerter. De gavnlige effekter underbygges af hjerneforskning. Bestil dette kursus, hvis du ønsker at styrke med din mentale sundhed: mindske stress og øge glæde samt robusthed. Se beskrivelse af kurset her.

HVAD BØRN IKKE VED…

…har de ondt af! Dette online kursus er en personlig og faglig kvalificering i samtaler med børn og deres forældre ved Karen Glistrup, socialrådgiver, familieterapeut MPF og forfatter. Du kan læse mere om Karen Glistrup her og om universet Snak om detKurset er bygget op over 9 sessioner à 1,5 – 2 timers varighed. Det kan gennemføres enkeltvis eller i gruppe. Se beskrivelse af kurset her.

Bestil dit online kursus her 

Du kan vælge mellem tre kurser:

  • ONLINE MBSR for voksne 

  • ONLINE MBSR for unge 

  • HVAD BØRN IKKE VED… har de ondt af 

Udfyld tilmelding her til højre og sæt kryds ved det kursus du ønsker at købe.

Hver session i Mind Onlines kurser indeholder en række punkter, der er overskueligt sat op bestående af videoklip, tekst og evt. lydklip, som du følger punkt for punkt.

Husk ved køb af et af vores mindfulness-kurser også at tilmelde dig gratis sessionshjælper-serie, der støtter og hjælper dig gennem MBSR-forløb. Klik på linket, der åbner op i nyt vindue og læs mere og tilmeld dig.

For institutioner, virksomheder eller uddannelser.

Det er muligt at købe samlet adgang for flere brugere til Mind Onlines kurser. Ret henvendelse direkte til Mette Bahnsen på info@personafilm.dk eller 31253123

 

  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Skriv antal logins til valgte kursus, som du ønsker at købe. Hvis du køber til mere end 1 - send venligst en mail til mette@mind-online.dk med fuldt navn og mailadresse på samtlige kursister, der derefter vil få tilsendt personligt login. Skriv i partentes, efter antal, evt. aftale om rabat.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.