Redskaber, der mindsker stress, angst, depression og smerter

Få bedre mentalt helbred

Hjerneforsker Richard J. Davidson siger at hjernen er plastisk, og at den kan ændres ved træning af mindfulness.

Få bedre kontakt til kroppen

Overlæge i Psykiatri, Lone Overby Fjorback siger, at man ifølge forskningen i mindfulness kan få det bedre fysisk og mentalt ved at følge et MBSR-forløb.

Vælg det vigtige i dit liv

Professor Jon Kabat-Zinn siger, at vi ved at erhverve mindfulnesskvaliteter kan opdyrke vores fulde menneskelige potentiale og få mere ud af livet.

BESTIL DIT ONLINE MBSR KURSUS HER DET KOSTER KUN 957 DKK

Udfyld og sæt kryds ved det kursus du ønsker at købe.

Vores online mindfulness kurser består af teori, guidede meditationer, yoga og klip med førende mindfulnessforskere. Der er i alt ni sessioner, som du får adgang til. Der er ingen slutdato, så du har “evig adgang” til ONLINE MBSR (så længe der er noget der hedder internettet).

Hver session indeholder en række punkter, der er overskueligt sat op bestående af videoklip, tekst og lydklip, som du følger punkt for punkt. Du vælger en fast dag om ugen over de ni uger, hvor du vil gennemgå sessions-programmet. Mellem sessionerne er der daglig træning, hvor du bruger guidede meditationer og yogaprogrammer til udvikle din mindfulness-færdigheder. Du kan også købe en APP/ANDROID, med alle guidede meditationer og yogaprogrammer for at gøre din træning mere fleksibel.

Til virksomheder og institutioner

Det er muligt at købe samlet adgang for flere brugere til ONLINE MBSR. Ret henvendelse direkte til Mette Bahnsen på info@personafilm.dk eller 31253123

 

  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.