Bestil dit online kursus her

ONLINE MBSR FOR UNGE

Vi har produceret en online version af det evidensbaserede kursus mindfulnessbaseret stressreduktion (MBSR) for 15 til 25 årige, der gerne vil mindske stress og øge fokus, ro og glæde. Undervisningen er udarbejdet i samarbejde med overlæge i psykiatri og mindfulnessforsker Lone Overby Fjorback, Dansk Center for Mindfulness på Aarhus Universitet. 

ONLINE MBSR

Leder af Dansk Center for Mindfulness på Århus Universitet, Lone Overby Fjorback siger, at man ifølge forskningen i mindfulness kan få det bedre i kroppen ved at følge et MBSR-forløb. Du kan træne at have kroppen med, så den ikke bare er et vedhæng og du kan lære at tage bolig og spænde af i kroppen. Bestil dette kursus hvis du har lyst til at arbejde med dit mentale helbred – mindste stress – øge glæde og robusthed.

HVAD BØRN IKKE VED…

…har de ondt af! Dette online kursus er en personlig og faglig kvalificering i samtaler med børn og deres forældre ved Karen Glistrup, socialrådgiver, familieterapeut MPF og forfatter. Du kan læse mere om Karen Glistrup her og om universet Snak om detKurset er bygget op over 8 sessioner à 1,5 – 2 timers varighed. Det kan gennemføres enkeltvis eller i gruppe. 

Bestil online kursus her 

Du kan her bestille vores online kurser:

  • online MBSR for voksne (957 inkl. moms)
  • online MBSR for unge (957 inkl. moms)
  • Hvad børn ikke ved… har de ondt af (1998,75 inkl. moms)
Udfyld og sæt kryds ved det kursus du ønsker at købe.

 

Det samme gælder vores øvrige online kurser her på siden.

Hver session i Mind Onlines online kurser indeholder en række punkter, der er overskueligt sat op bestående af videoklip, tekst og lydklip, som du følger punkt for punkt. Du vælger en fast dag om ugen over de ni uger, hvor du vil gennemgå sessions-programmet. Mellem sessionerne er der daglig træning, hvor du bruger guidede meditationer og yogaprogrammer til udvikle din mindfulness-færdigheder.

Husk ved køb af mindfulness-kursus også at tilmelde dig GRATIS SESSIONSHJÆLPER SERIE, der støtter og hjælper dig gennem MBSR-forløb. Klik på linket, der åbner op i nyt vindue og læs mere og tilmeld dig.

Vores online mindfulness kurser består af teori, guidede meditationer, yoga og klip med førende mindfulnessforskere. Der er i alt ni sessioner, som du får adgang til. Der er ingen slutdato, så du har “evig adgang” til ONLINE MBSR (så længe der er noget der hedder internettet).

Til virksomheder og institutioner

Det er muligt at købe samlet adgang for flere brugere til Mind Onlines kurser. Ret henvendelse direkte til Mette Bahnsen på info@personafilm.dk eller 31253123

 

  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.