Vælg session...

 

KAMPAGNE: FREM TIL 31/8 2024 FÅR ALLE 50 % RABAT

Køb kurset her

Køb flere logins hos KOMPONENT


Hvorfor dette kursus?

Børn sanser alt, og de forsøger fra de er ganske små at forstå sig selv og skabe sammenhæng i den verden, som de lever i. Børn sanser også det, som vi helst ville skåne dem for, når vi selv har det svært indeni p.gr. af sorg, kompliceret skilsmisse, alvorlig sygdom, psykisk lidelse eller andre belastende livsomstændigheder.

At ’skåne’ børnene med tavshed er en dybt rodfæstet tradition i vores kultur. Men tavshed om det smertefulde gør børnene usikre og planter følelser af skyld, skam og forkerthed. Desværre bliver børns mestringsstrategier/mistrivsel i sådanne situationer ofte mistolket som noget, der er galt med barnet. Eller barnet bliver slet ikke set, fordi det kan skjule smerten … ligesom forældre gør det.

Ny indsigt og erfaring med, hvordan du bruger dig selv i samtalen

Kurset giver dig indsigt i fortielsernes betydning i et neurologisk perspektiv, og kompetencer, så du får mod på at træde nærmere og hjælpe forældre i gang at snakke med deres børn om den virkelighed, de er sammen om. De praksisnære øvelser øger din opmærksomhed på, hvordan du bruger dig selv i samtalerne med udsatte børn, unge og deres forældre.


Et videobaseret online kursus

Kurset kan gennemføres alene eller sammen med en gruppe kolleger på lige netop de tidspunkter, som passer godt for dig/jer. Du/I strukturerer selv tiden.

Du vælger selv en startdato og så er dit login aktivt i 1 år.

Kursets 9 sessioner indeholder i alt 60 videoklip med tilhørende arbejdsark for hver session.

Se eksempel på et arbejdsark her


Underviser

Karen Glistrup, Socialrådgiver, Familie- og psykoterapeut MPF, www.familiesamtaler.dk

Karen har i årtier med en ganske lille indsats hjulpet forældre med at få taget hul på snakken med deres børn om alle de svære emner. Hendes erfaringer er entydige: Troværdighed styrker relationen mellem forældre og børn OG skaber mentalt sundere børn.

Læs hele kursusbeskrivelsen her


Se her indledningen til første session


Erfaringer fra Favrskov kommune

Hør flere medarbejdere udtale sig


Individuelle erfaringer med kurset


Psykolog i Palliativt Team og Familieambulatoriet, Region Syddanmark, Jonna Denice Selvejer:

Det mindset, som Karen Glistrup advokerer, er et værktøj der ligger allerøverst i rygsækken hver dag når jeg har med børn, familier og forældre at gøre. Jeg har fra kurset fået en ro i maven når jeg fastholder behovet for at være ærlig overfor barnet.

Læs flere udtalelser her


Læs mere om kurset her


Opfølgning                

Efter et gennemført kursus får du mulighed for at tilmelde dig live-online sessioner á 3 timer til fordybelse i grupper. I disse sessioner vil Karen give sparring og vejledning på konkrete temaer / udfordringer. Pris pr deltager bliver 500,- kr. ex. moms
Fordybelsessessionerne vil efter aftale også kunne rekvireres til lukkede grupper.
Kontakt Mette Bahnsen www.mind-online.dk (tlf. 31253123).


Pris

KAMPAGNE: FREM TIL 31/8 2024 FÅR ALLE 50 % RABAT

Kurset koster 2399,- kr. ex. moms / 2998,75 inkl. moms 

Studerende og ledige gives 20% rabat. (Gælder ikke sammen med Kampagne maj/juni 2024)

Vi giver selvfølgelig også rabat ved køb til en større gruppe. Ved køb til en større gruppe (over 4) sker salget gennem KOMPONENT.

Køb kurset her

Læs mere om Karen Glistrup og om universet SNAK OM DET