Familiesamtalen

Den sidste session i dette basiskursus skal introducere samtalen, hvor du hjælper forældrene med at få skabt en fortrolig kontakt med børnene om den virkelighed, de er sammen om.

Sessionen kan ikke stå alene. Den er baseret på, at du har gennemgået de foregående 8 sessioner, som har vægtet at du finder din personlige stil og dit personlige udtryk.

Som alternativ til den manual, som indgår i visse programmer, får du i denne session et bud på en mindmap, som kan fungere som en guide i samtalen. Og du får lidt inspiration til ord, og vendinger, som du kan forme til dit eget sprog. Prøv undervejs i den 3. video at vende blikket indad mens du lytter til oplægget. Gør dig forestillinger om, hvordan en familiesamtale kunne udspille sig med dig som den, der hjælper familien.

Husk blot, at du skal være den, du er, og at målet med familiesamtalen er, at børnene skal føle sig set og forstået, og de skal føle sig mindre skamfulde, forkerte, skyldige og ensomme. 

Vi håber, at kurset har givet dig mod til at tage initiativ til flere tabubrydende samtaler, og inspiration til at hjælpe flere forældre til at få snakket med deres børn om den virkelighed, de er sammen om.

KØB HELE KURSET HER

Læs mere om Karen Glistrup og om kurset i universet SNAK OM DET