NYT KURSUS – MBSR I SKOVEN & ONLINE

Nyt kursus fra Mind Online både med live-online undervisning og mindfulnesspraksis i skoven. Perfekt til det danske vejr:-)

Vi kan træne opmærksomhed, fællesskab og glæde sammen i skoven og hver for sig online.

I en tid med COVID19 søger mange ud i naturen for at være sammen med familien eller alene og mange ind i teknologiens muligheder for at være sammen online. I dette kursus får du mulighed for begge dele, når vi træner praksis i skoven, som er meditation, yoga og kropsskanning og du bliver præsenteret for de mere didaktiske dele online.

Alt indhold i MBSR-kurset er helt identisk med det traditionelle MBSR. Det vil altså være præcis de samme undervisningselementer, som har vist sig at være virkningsfulde i forhold til at forebygge stress, angst og depression. Vi bruger naturen som et klasseværelse til at sidde i en cirkel og træne opmærsomhed, fokus og nærvær. Du kan læse mere om MBSR her.

Kurset vil foregå i Lisbjerg gamle skov. Hvis det danske sommervejr driller vil sessionerne med praksis istedet foregå live-online. Men vi vil betræbe os på at mødes fysisk ude, under rammer, der tager hensyn til gældende forsamlingsforbud, med afstand osv.

Underviser på forløbet er MBSR-lærer, yogainstruktør og filmdokumentarist Mette Bahnsen. Du kan meditere i 5 minutter med Mette, som i dette klip sidder i Lisbjerg skov. Klippet er fra sessionshjælper-serien.

Du vil blive sat ind i det praktiske ved kursets orienteringssession, der foregår 7. august kl. 9.30-10.30.

Tilmeld dig og se datoer ved at klikke her.

Du er også meget velkommen til at kontakte Mette, hvis du har spørgsmål til kurset, på info@personafilm.dk eller 3125 3123.

Bedste hilsner

Mette

På mange måder er MBSR-forløbet som at gå ud af en lille skovsti: ubetrådt – spændende – udfordrende – som et eventyr – anstrengende – magisk – med forhindringer – solbeskinnet – mudret – tåget og potentielt livsforandrende?