Vælg session...

Undervisning i mindfulness i skoven og live-online er en skøn forening af støtte fra skovens dybe stille ro og online undervisning. Du modtager den mere teoretiske undervisning hjemme hos dig selv online og mediterer sammen i en gruppe ude i naturen. Prisen for kurset er 3499,- 

Mette Bahnsen underviser på forløbet “MBSR i skoven og online”. 

DATOER

Fredag 7. AUGUST  KL. 9.30-10.30 ER DER INFORMATIONSMØDE tilmeld dig informationsmøde og kursus her.

Kurset koster 3499,- inkl. moms.

Live-online

Den teoretisk del af kurset vil foregå søndage kl 19.30 – 20.15 med start søndag d. 9. august 2020.

I Lisbjerg gamle skov (ved shelter)

Session 1 – Mandag 10. august: 13-15 

Session 2 – Mandag 17. august: 13-15 

Session 3 – Mandag 24. august: 13-15

Session 4 – Mandag 31. august: 13-15 

Session 5 – Mandag 7. september: 13-15 

Session 6 – Mandag 14. september: 13-15 

Fordybelsesdag i stilhed – lørdag 19. september: 10-16 (foregår live-online hjemme hos dig selv eller i skoven. Afhænger af vejret.) 

Session 7 –  Onsdag 23. september: 13-15 (BEMÆRK onsdag i stedet for mandag)

Session 8 – Mandag 28. september.: 13-15 

KURSUSBESKRIVELSE 

Mindfulness-baseret stress-reduktion (MBSR) kan hjælpe dig til at mindske stress, uro og bekymring for at give mere plads til velvære, glæde og ro. MBSR reducerer symptomer på stress, depression og smerter og der er evidens for at forløbet kan forhindre, at stress udvikler sig til sygdom.

Du får håndgribelige redskaber, som kan flettes ind i en travl hverdag. Enkle metoder, der kan øge din livsglæde og mentale sundhed.

Traditionelt mødes vi i en gruppe på 20-30 deltagere en gang om ugen i 2,5 time. På dette kursus – som har præcis samme indhold ligger kursets didaktiske og teoretiske elementer online og den praktiske del, hvor du lærer stress-reduktionsøvelser foregår i en gruppe i Lisbjerg skov.

BAGGRUND 

Mindfulness Baseret Stress Reduktion blev oprindeligt udviklet af Jon Kabat-Zinn i 1979 ved Center for Mindfulness på University of Massachusetts Medical School i USA. I programmet træner du din opmærksomhed med øvelser i meditation, body-scan og yoga. Du får undervisning i eksempelvis stress-fysiologi og bliver introduceret for en venlig og accepterende tilgang til egne tanker og følelser, der kan ruste dig til at møde modgang i hverdagen på en mere konstruktiv måde.

Mindfulness betyder oprindeligt “at huske” og MBSR programmet hjælper dig til at komme i kontakt med kvaliteter i dig selv, som allerede er til stede.

Læs mere om kurset her

7. august KL. 9.30-10.30 ER DER INFORMATIONSMØDE tilmeld dig informationsmøde og kursus her. Kurset koster 3499,- inkl. moms.

Den gamle del af Lisbjerg Skov er udlagt som ’stilleskov’, hvilket vil sige, at der er fokus på den stille naturoplevelse, ro og fordybelse. Dele af skoven er udpeget til urørt skov, hvilket betyder, at der hverken fældes eller plantes træer.