HVORFOR VÆLGE MIND ONLINES MBSR?

Vi har spurgt 4 af Mind Onlines kursister om: Hvad de fik ud af vores forløb i online MBSR, hvorfor de valgte kurset og hvad de søgte før de valgte Mind Online. Du kan læse deres svar herunder.


MIT UDBYTTE AF MBSR HOS MIND ONLINE

Et nyt liv. Intet mindre. Jeg er ikke rask, men har det langt bedre. Jeg har siden starten på kurset for et halvt år siden mediteret mellem 15 minutter og 60 minutter hver dag. Mindfulness balancerer mit liv. Tommy

Jeg har fået mere mental ro. Elin

En begyndende indføring i daglig meditationspraksis. Og på baggrund af denne et øget nærvær i alle mine aktiviteter. Et redskab til at stoppe op, når jeg handler ubevidst og ude af trit med mine værdier. Nana

I online MBSR er der indslag fra verdenskendte forskere og det hele er lavet meget professionelt. Der er oplæg i de forskellige sessioner og man følger deltagernes deling i grupper, som man kan spejle sig i. Michela


DERFOR VALGTE JEG MIND ONLINE

Fordi jeg boede for langt fra Århus og fordi jeres produkt virkede solidt, afprøvet og havde Lone Overby Fjorback som underviser. Tommy

Jeg kunne komme igang med kurset med det samme. Elin

Jeg havde behov for at påbegynde kurset med det samme, samt mulighed for at tage kurset hjemmefra – dvs. uden at skulle påregne transporttid. Nana

Fordi MBSR er evidensbaseret. Michela


DETTE ØNSKEDE JEG FØR START

Tilgængelig MBSR. Jeg kunne ikke kunne finde et hold nær min bopælTommy

Ro på mine tanker. Elin

Et MBSR kursus, hvor jeg ikke skulle møde op fysisk. Nana

Et kursus jeg kunne anbefale til mine egne kursister efter endt deltagelse på MBSR kursus, som kunne støtte dem til at fortsætte den daglig træning. Michela


Hvis du ønsker at gå igang med online MBSR kan det bestilles her.