Forskningsbaseret undervisning direkte til dig

Mind Online leverer webbaserede kurser med vedkommende digitalt indhold i høj kvalitet, der kan omsættes i praksis og skabe forandringer. Altid i samarbejde med førende forskere og fagfolk. Vores mission og vision er at gøre viden lettilgængelig i en fleksibel form, der kan hjælpe dig med at erhverve nye færdigheder.

På asiatiske sprog betyder det tilsvarende ord for mind både sind og hjerte. De online kurser, vi tilbyder, kredser omkring mental sundhed, som i vesten ofte er udfordret på grund af en adskillelse af sind og krop.

Mindfulnesstræning er et godt sted at starte. For os er det altafgørende, at det er i en form, som forskningen har vist, er virkningsfuld og evidensbaseret.

Hos Mind Online arbejder vi altid sammen med de dygtigste fagfolk indenfor området og sikrer derfor en høj kvalitet i kursernes indhold. Så du kan være tryg og vide, at du får det optimale udbytte.

Online læring har mange muligheder og fordele. Du kan selv strukturere din træning, og det er tidsbesparende, at du ikke fysisk skal møde op. I en travl hverdag kan det netop gøre forskellen. I stedet for at vente til “det rette tidspunkt, når der er mere overskud”, eller til et kursus udbydes, som passer til dit skema, og hvor du bor, kan du her komme i gang med det samme. Du har altid mulighed for at vende tilbage til indholdet, og du kan tage kurset igen efter et par år eller efter behov. Prisen er også en fordel og ofte under en fjerdedel af, hvad et traditionelt kursus koster.

Mind Online er en undervisningsportal under produktionsselskabet Persona Film, der ejes og drives af Mette Bahnsen. Persona Film har gennem mange år har produceret antropologiske dokumentarfilm og undervisningsfilm, der går tæt på den menneskelige erfaring og undersøger måder at tackle udfordringer på.

canstockphoto28498398

6O8A7364

Jon Kabat-Zinn og Lone Overby Fjorback

Mette

Mette Bahnsen